Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dużo tego tu? Opłaca się grać?

Serumexior1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dużo w Battlefield Play4Free jest cheaterów?

Opłaca się w to grać? (gramy aktualnie z 4 kumplami w tą gierke jednakże obawiamy się dużej ilości cheaterów psujących zabawę... :/ )

Pozdrawiam.

:)

Opublikowano

Ahahhaha na clanowych nie ma cheatów ta jasne...

Oczywiście nie mówie,że odrazu każdy clan/czy serwer clanowy gra na cheatach,ale jak już grają to oni już się nie bawią w takie widoczne rażące cheaty jak aimbot tylko już w całkiem co innego.Po prostu inna szkoła jazdy oO

Opublikowano

@Zależy dla kogo :D

Powracając do tematu grać na wszelkich zabezpieczeniach razem z t4g,ale z pełnym pakietem t4g.A nie na pseudo t4g gdzie jest włączona tylko 1 opcja sprawdzania gracza czy jest tylko na blackliście.

Opublikowano

Gram w to od 1,5 roku i hackera spotkałem 3 razy. Raz na official. Strzelał z p226 na 200m same headshoty. Miał staty dokładnie 137/2 (Raz JA go zabiłem! Wtedy jeszcze ganiałem z MG3!)Następny był na steal hawxie. Strzelał z XM8 bez dodatków (sprawdziłem na stronie) na 200m i miał staty 78/4 (2 razy go zabiłem, jak strzelał w tym czasie do innego kolesia. Wtedy już z l96 latałem :D ) I ostatni był na killing smiles przez 2 minuty. Nabił staty 34/0, po czym został zbanowany. Więcej hackerów nie spotkałem (Poza WhySoSerious! :D )

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Gram w to od 1,5 roku i hackera spotkałem 3 razy. Raz na official. Strzelał z p226 na 200m same headshoty. Miał staty dokładnie 137/2 (Raz JA go zabiłem! Wtedy jeszcze ganiałem z MG3!)Następny był na steal hawxie. Strzelał z XM8 bez dodatków (sprawdziłem na stronie) na 200m i miał staty 78/4 (2 razy go zabiłem, jak strzelał w tym czasie do innego kolesia. Wtedy już z l96 latałem :D ) I ostatni był na killing smiles przez 2 minuty. Nabił staty 34/0, po czym został zbanowany. Więcej hackerów nie spotkałem (Poza WhySoSerious! :D )

Podaj ktos linka do whysoserious, taki znany cheater?

Opublikowano

To jest najbardziej znany hacker w Polsce :D Lata se z tym fishbotem w apachu i myśli, że kozak! ;)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

WhySoSerious to Kirito aka siurasmen, nie wierzysz to sprawdź jego montaże z latania.

To ten kozak co wbił 130k expa w jedną runde :)

Opublikowano

Moim zdaniem gra nie jest aż tak mocno wciągająca, ze swojej strony nie polecam ;) Zwykła strzelanka, są lepsze darmowe gry.

A co ma być jak nie strzelanka? MMORPG? Może RTS?

Gra jest dobra.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Moim zdaniem gra nie jest aż tak mocno wciągająca, ze swojej strony nie polecam ;) Zwykła strzelanka, są lepsze darmowe gry.

Grałeś w to wgl? Pewnie wbiłeś 2 lvl i skończyłeś. Tu trzeba grać długo, co najmniej mieć 20 poziom, aby mieć różne bajery jak zwiad, deadmana, extra hp, c4, flara,mortar.

To jest chociaż lepsze od bfh, bo tu już nie ma op broni, bo był nerf. A jak dobrze gra z famasem to na bank ma myszkę redukującą odrzut lub czity.

Jakie masz dobre gry? Darmowe? Wot, wowa, wt czy inne. W każdej jak.chcesz mieć dobre eq musisz płacić real $$$. I np. metin, gdzie wydasz 1k i dalej wydajesz. Tu wystarczy sms za 24 zł lub psc za 50 zł ( wystarczy w wakacje iść do pracy lub nie jeść/pić tyle), np. za 50 zł masz 93r, koks pistolet i 22k funds. Na szturmowcu kupujesz kreftdjur, scarl i aug, i grasz ile chcesz.

Opublikowano

To rzez dojebal jak dzik w sosne xD

Powiedz gdzie spokasz darmowa (w czesci) gre FPS z pojazdami smiglowcami duzym polem bitwy?? Skill,WoT,BlackLight,Heroes?? Nabiles z 2 no moze 3 poziom k/d 0.01 to ci gra niepodoba...W ta gre trzeba pograc zeby ja polublic. Racja trzeba w nia zainwestowac lecz wystarczy puscic sms za 24zl i kupujesz se pakiet z ktorym dojedziesz spokojnie do 30lv... Ja gram w te gre od 2,5 roku (za czasow bety pogrywalem) i dla mnie ta gra nadal sprawia przyjemnosc.Ze swojej strony:Jest to najlepszy darmowy FPS na rynku :)

Poza tym twoja opinia nie ma zadnego oparcia na argumentach wiec nie jest nikomu potrzeba :p

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Kamizelka bezsens, broń bez dodatków i mundur na 1 lvl tak samo, ale rób jak chcesz :P

I najwięcej cheaterów gra na trybie rush, w sumie najbezpieczniejszy jest Oman, tam jak długo gram, to chyba jeszcze cheatera nie spotkałem.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...